Introspektivno-zaključni

Nikako se priviknuti na dvije krajnosti- ljeta bez slobodnog dana i sata, i ove vansezonske lagane dokolice u kojoj mi svašta pada na pamet. Amy na repeat, i surfaj miško, fejzbuči i zuji po glupost.com, mozak na pašu, tijelo u ‘hibernation mode’. No, nemoguće je usporediti downloadane filmove s kinom. Čari malog otočkog gradića s kinom dvaput tjedno… i vraćanje davno ostavljenom hobiju. Štono me pak vodi u drugu misao- zašto sam si dopustila toliko zapustiti svari koje volim nauštrb simbioze i ‘stvari koje volimo’. Unatoč dojmu amazonke kojega ostavljam online, bila sam tiha i mirna bubica, uvijek puna razumijevanja i podrške, prava dobrica. Sve dok mi nije, tipično bikovski, prekipjelo nakon nekih situacija kojima uopće nisam smjela dopustiti da se dese i razviju. Čudi me vlastita dugogodišnja prevelika popustljivost ustvari. Ali da nije tako bilo, ne bih mogla reći da sam dala 120% sebe, bez ‘hvala’ na kraju. I to je život, kažu, sa svim svojim nijansama. Čovjek uči dok je živ, štono bi ovdje rekli: čini dobro-izij govno.

Molim preporuke filmova u komentare, hvala lijepa!

15 thoughts on “Introspektivno-zaključni

 1. Hmmm… ja sam si danas odlučila jedan dan glumiti da sam na otoku.. u letargiji, donekle mi je uspjelo donekle nije, malo su me opstruirali izvanjski utjecaji (čitaj djeca i starci) kojim se jednostavno moram povinovati. Ali mi cijeli dan uz sve poslove koje sam stavila na stand by .. (evo upravo mi je moje malo slatko smetalo sjelo u krilo, zagrlila me i poljubila, piše sa mnom) nego cijeli dan mi se mota poglavi.. (drugo malo smetalo je došlo i nagovara prvo smetalo da stisne jedan broj na tipkovnici.. otišli oboje)… elem, razmišljam cijeli dan napisati jednu priču, frend mi poslao neki natječaj.. idem probat bez klasičnog uljuljkavanja od par sati surfanja.. sretno u letargiji! U stvri sam ti htjela reći da sam ljubomorna na tvoje dosađivanje 🙂

  1. Budem, e da film nemrem preporučiti nem ogu se sjetiti niti jednog koji sam u cijelosti nedavno pogledala. Mah, mah tebi, miceku i divnoj Korčuli.

 2. Upravo danas gledao Interstellar. Dobarrr!!!
  A na disku imam brdo dobrih. Ponesi neki USB od što više giga na onu cugu da ti zalijepim štogod. 🙂

   1. Denzel, Northon, Oldman – ne promiču 😀
    Oduševio me njegov lik u filmu; stavka sa 100 knjiga i tijelo-um-duh 😀 Idući dan pošla vježbat “tibetance” ahahhah

Comments are closed.