Kako prestati biti vlastiti tlačitelj

Teško, gotovo nikako ako ste perfekcionist. Opet ista priča. Lomim se jer mi sve treba biti kao ‘po špagi’. U poslovnom smislu funkcioniram fenomenalno, u privatnom se tu i tamo nađe tkogod istog kova, pa se razumijemo savršeno…no što kad se družim sama sa sobom? E tu počinje prava borba. Voljela bih i za samu sebe imati onoliko empatije i razumijevanja koliko ih imam za sve ostale. Ništa me više kod drugih previše ne čudi i ne uznemirava, sve mi je jasno i razumljivo, dobro čitam ponašanja i motive, i ne brigam se puno tuđim brigama. Svakakvih nas ima, a tko je savršen nek baci prvi kamen, jel.
Eh, da mi je znati onda zašto samu sebe počesto izbombardiram radi stvari koje me kod drugih nimalo ne diraju.
Blesavog li bića.
Savjete molim lijepo u komentare ili inbox. Ovu enigmu moram riješiti do četrdesete, tako mi Bog pomogao.

Hvala!

8 thoughts on “Kako prestati biti vlastiti tlačitelj

 1. Ta enigma ili postoji ili ne postoji. Ako postoji onda se rješava do kraja. Nečega. Ne znam nikoga tko mi je rekao da ju je riješio, a da ju je stvarno riješio.
  Ali to nije razlog da ne nazdravimo, ne?
  Živjeli! (ja imam tepke, domaće)

  1. Bože! koja glupa formulacija misli u rečenicu!
   Dakle, ne znam nikoga tko je tu enigmu stvarno riješio, a za one koji mi tvrde da jesu ne mogu reći da znaju što govore i vide što jest.
   O onima za koje ta enigma ne postoji ne bih baš imao što za reć.

   1. Sad mi je odmah lakše. Uzdravlje! 🙂
    A čuj mene- do četrdesete. Ni trc ni mrc. Pa onda opet sama sebe daviti ako ne uspijem riješiti dotad (a naravno da neću). Užas. 😀

Comments are closed.