Seks i grad, bez seksa

Da rezimiram- jedini način na koji možemo izaći na kraj s tuđim uvrnutostima jest da prvo prihvatimo vlastite, jer smo apsolutno svi malo trknuti, svatko na svoj način.
Zaključismo to moje žensko društvance i ja sinoć oko ponoći, uz malu pomoć tekućeg goriva. Online dating, online romanse, faze romantike koje se sudaraju s fazama prizemljenog realizma s trunčicom cinizma- imamo već koju godinicu. Dvadesetogodišnjakinje s još dvadeset godina životnog iskustva, taman toliko da shvatimo što nećemo. Nećemo bezalkoholne koktele, za početak. Umiremo od dosade na mainstream romantiku, i tražimo čudake. Bolje rečeno, oni vrlo uspješno pronalaze nas, te se nakače slamčicom i pijuckaju svoj Sex on the beach direktno iz našeg krvotoka. No ne pristajemo biti ni druge mame, ni besplatni psihoterapeuti, a u većini slučajeva stvari se kreću u tom smjeru.
Zato još jednu rundu, molim. Izvolite. Dva seksa i jedan bez…Cosmopolitan, za promjenu. A večeras nam se smiješi Mojito. I to na vrhu kule iz 15. stoljeća. S pogledom na zalazak sunca.
Beat that, mamma’s boys!

2 misli o “Seks i grad, bez seksa

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.